abfrischen
{v}
[frischte ab, hat abgefrischt]
|
tazelemek
|
|
die
Ackerwicke
{sub}
{f}
|
taze tarla bezelyesi
|
|
der
Aktivdampf
{sub}
{m}
|
taze buhar
|
|
der
Aktivdampf
{sub}
{m}
|
taze istim
|
|
atemfrisch
{adj}
|
taze nefes
|
|
das
Auffrischen
{sub}
{n}
|
tazeleme
|
|
auffrischen
{v}
[frischte auf, hat aufgefrischt]
|
tazelemek
|
|
auffrischen
{v}
[Kenntnisse]
|
tazelemek
|
|
die
Auffrischgeschwindigkeit
{sub}
{f}
|
tazeleme hızı
|
|
die
Auffrischrate
{sub}
{f}
|
tazeleme oranı
|
|
die
Auffrischschaltung
{sub}
{f}
|
tazeleme devresi
|
|
die
Auffrischschaltung
{sub}
{f}
|
tazeleme çevrimi
|
|
der
Auffrischspeicher
{sub}
{m}
|
tazeleme belleği
|
|
die
Auffrischung
{sub}
{f}
|
tazeleme
|
|
die
Auffrischungsimpfung
{sub}
{f}
|
tazeleme aşısı
|
|
das
Auffrischungsintervall
{sub}
{n}
|
tazeleme aralığı
|
|
das
Auffrischungsmittel
{sub}
{n}
|
tazeleme maddesi
|
|
auflegen
{v}
[lag auf, hat aufgelegen]
|
tazelemek
|
|
die
Brechbohne
{sub}
{f}
|
taze fasulye
|
|
direkte Dampf
{sub}
{m}
|
taze buhar
|
|
erfrischen
{v}
|
tazelemek
|
|
erneuern
{v}
|
tazelemek
|
|
erneuert
[er, sie, es~]
|
tazeliyor
|
|
erneuerte
[er, sie, es~]
|
tazelemişti
|
|
erneuerte Bekanntschaft
{sub}
{f}
|
tazelenen tanışma
|
|
erneuerten
[sie~]
|
tazelemişlerdi
|
|
die
Erneuerungen
{sub}
{pl}
|
tazelemeler
|
|
die
Freske
{sub}
{f}
[Fresko]
|
taze sıva üzerine ressamcılık yapma
|
|
die
Fresken
{sub}
{pl}
[Fresko]
|
taze sıva üzerine ressamcılıklar
|
|
die
Freskomalerei
{sub}
{f}
|
taze sıvalı duvara yapılan resim
|
|
frisch aus der Produktion kommen
{v}
|
taze imalattan gelmek
|
|
frisch gegossener Beton
{sub}
{m}
|
taze dökülmüş beton
|
|
frisch gemolkene Milch
{sub}
{f}
|
taze sağılmış süt
|
|
frisch gepresster Orangensaft
{sub}
{m}
|
taze sıkılmış portakal suyu
|
|
frisch geschlachtet
{adj}
|
taze kesilmiş (hayvan)
|
|
frisch gezapftes Bier
{sub}
{n}
|
taze doldurulan bira
|
|
frisch mariniert
{adj}
|
taze salamura edilmiş
|
|
frisch und gesund
|
taze ve sıhhatli
|
|
frisch und munter
|
taze ve canlı
|
|
frisch werden
{v}
|
tazelenmek
|
|
frisch zubereitetes Wasser
{sub}
{n}
|
taze hazırlanmış zu
|
|
das
Frischadditiv
{sub}
{n}
|
taze katkı
|
|
die
Frischarbeit
{sub}
{f}
|
tazeleme işi
|
|
die
Frischbackware
{sub}
{f}
|
taze fırın işi
|
|
der
Frischbeton
{sub}
{m}
[Lieferbeton]
|
taze beton
|
|
der
Frischbeton
{sub}
{m}
|
taze beton
|
|
die
Frischbetonmischung
{sub}
{f}
|
taze beton karıştırma
|
|
die
Frischbirne
{sub}
{f}
|
tazeleme potası
|
|
das
Frischblut
{sub}
{n}
|
taze kan
|
|
die
Frischdamfleitung
{sub}
{f}
|
taze buhar boru hattı
|
|
der
Frischdampf
{sub}
{m}
[Kraftwerk]
|
taze kazan buharı
|
|
am frischsten
{adj}
|
en taze
|
|
brühwarm
{adj}
|
taptaze
|
|
frischere
{adj}
|
daha taze
|
|
frischeste
{adj}
|
en taze
|
|
frischste
{adj}
|
en taze
|
|
knackig
[ugs.: jugendlich frisch]
|
genç, taze
|
|
ofenfrisch
{adj}
|
taze taze
|
|
die
Papierblume
{sub}
{f}
[Naturwissenschaft]
|
herdem taze
|
|
perennierend
{adj}
[Naturwissenschaft]
|
herdem taze
|
|
die
Sand-Strohblume
{sub}
{f}
[Helichrysum arenarium]
|
Altınotu, Ölmez Çiçek, Herdemtaze
|
|
taufrisch
{adj}
|
taptaze
|
|
taufrisch
{adj}
|
çok taze
|
|
unverwüstlich
{adj}
[Naturwissenschaft]
|
herdem taze
|
|
frisch; frischer
{adj}
|
taze; daha taze
|
|
frisch; frischer
{adj}
|
taze; daha taze
|
|